Sortides i festes 2014-2015

FESTA DE FINAL DE CURS

Després de molts mesos compartint rialles, plors, cançons, contes, sorpreses i descobertes, ha arribat el moment d’acomiadar el curs. Les Caputxetes, els Tabalets, els Follets i els Peixos acompanyats de les nostres famílies i les educadores celebrem una gran festa de fi de curs.

Les educadores van preparar una sorpresa per les famílies, un powerpoint amb imatges del nostre pas pel Molinet, com hem crescut!!! I, a les fosques, ens ensenyen un espectacle amb música i encens, ens va agradar molt veure aquelles llumetes vermelles ballant en la foscor.

Després de compartir un berenar amb coca i xocolata arriba el moment de jugar amb l’aigua. A la pista del Marta Mata ens remullem amb galledes, regadores, vaporitzadors… ha estat ben divertit!!

I al final va arribar el moment d’acomiadar-nos de les educadores, alguns infants tornarem al setembre al Molinet, d’altres, els més grans, començarem una nova aventura a l’escola dels nens grans.

Bon estiu i fins aviat!!

SORTIDA FAMILIAR A LA GRANJA

El passat mes de maig vam celebrar una sortida familiar per veure els animals de granja. Ens va fer un dia espectacular i vam poder veure vaques, gallines, conills, pollets, oques, cavalls… Vam aprofitar que era l’hora d’esmorzar dels animals i els hi vam donar de menjar, tenien molta gana sobretot els vedells que es van pendre els biberons de llet en un tres i no res.

Un cop vam fer la visista per veure els animals que hi vivien a la granja, vam anar a dinar tots plegats, i tot seguit després de fer el cafè vam jugar al sorral i pel camp a futbol.

Des de l’equip educatiu, agraïm a totes les famílies que ens vau poder acompanyar en aquesta sortida, ens ho vam passar molt bé!

CARNESTOLTES 2015

Ens ho vam passar molt bé participant a la Rua del Molinet, hi havien forces pares i ens va animar molt el grup Molta Xamba, i amb la seva gresca i xerinol.la ens ho vam passar d’allò més be.

Aquest any hem fet el IX Concurs de pastissos del Molinet, hi va haver força participació per part de les famílies, estaven tots boníssims i ens vam deixar un racó després de dinar per poder-ne menjar com a postres. Després de que el jurat fés el tast, vam menjar entre tots els assitents a la festa, pastissos !! mmmm estaven delicisiosos! i vam donar els premis als guanyadors. Els nenes i nenes vam poder ballar i cantar cançons del Carnestoltes.

CASTANYADA 2014

A finals d’octubre celebrem la primera festa popular del curs escolar: la festa de la castanyada!!! Una vegada les educadores han explicat el conte “Castanyes amb banyes” als pares i infants, cridem enèrgicament a la Castanyera perquè vingui al Molinet. Després d’uns quants crits, apareix al pati amb una cistella ben plena de castanyes!! La saludem i li donem la benvinguda, els pares i infants li ballem la seva dansa i li oferim els panellets que han elaborat un grup de mares. Bona Castanyada!!