Follets 2020-2021

ABRIL 2021

Aquest mes d’abril continuem amb propostes que ens ofereixen nous materials i textures i, com sempre, gaudim descobrint i jugant.

Aprofitem la diada de Sant Jordi per explicar la llegenda, mirar contes i fins i tot pintem una bonica rosa entre tots.

MARÇ 2021

Acabem el trimestre amb una última incorporació a l’aula dels Follets; benvingut  Tian!

Continuem compartint jocs i moments i un munt de propostes que són un goix pels nostres sentits, com la pintura amb xocolata o l’obrador de civada amb plomes i pollets….Tot relacionat amb la Pasqua que aviat gaudirem!

FEBRER 2021

Amb el mes de febrer arriba un personatge singular al Molinet que ens porta propostes divertides i alguna que altre  sorpresa. El rei Carnestoltes!

Celebrem dijous llarder, ens disfressem, fem festa amb música i serpentines,…

Aquest mes també donem la benvinguda a una nova companya la  Mia, benvinguda!

GENER 2021

Tornem de les vacances de Nadal amb moltes ganes. Descobrim noves propostes als obradors que ens ofereixen diferents textures colors i fins i tot olors. Un obrador de sucre i un altre amb peles de mandarina ens donen l’oportunitat d’experimentar, fer transvassaments, omplir, buidar,… però també ens ajuden a fer altres importants aprenentatges com mantenir l’atenció, aprendre a tenir espera, respectar el material i fer-ne un bon ús, compartir,…

Aquests mes també donem la benvinguda a un nou company el Dylan, benvingut!

DESEMBRE 2020

El mes de desembre ha arribat i amb ell la magia del Nadal i el nostre amic Tió.

Propostes lluents que ens conviden a explorar i desenvolupar la nostra part més artística acompanyades de Nadales com a música de fons.

I per acabar fem cagar el nostre tió i ens acomiadem fins l’any que bé. BON NADAL!!!

NOVEMBRE 2020

Al llarg del mes de novembre continuem gaudint de les diferents propostes a  l’aula  treballem la psicomotricitat fina i el control i les habilitats oculo-manuals enganxant gomets, fent encaixos, construccions,… també amb les rutines de la vida quotidiana  aprofitem per treballar l’atenció, l’espera, el compartir,…

 Aquest mes coincidint amb Sta. Cecília hem pogut gaudir d’un petit concert de guitarra en directe i hem descobert alguns instruments com les maraques el timbal o el xilòfon,…

OCTUBRE 2020

Al llarg del mes d’octubre hem començat a descobrir noves propostes a l’aula. Hem jugat amb la taula de llum, l’obrador amb serradures, la taula d’experimentació amb elements de la tardor ,… cantem i ballem cançons de la tardor i acabem el mes celebrant la castanyada amb un tast de moniato i una visita ben especial, de la Castanyera!

SETEMBRE 2020

Comencem el nou curs, per a la majoria dels Follets és el primer contacte amb la llar i alguns només vam poder assistir uns dies el curs passat. Però en qualsevol cas, és un moment de canvis i novetats, de separar-nos dels pares amb qui hem passat intensament aquests darrers mesos i és normal que apareguin els plors, els neguits,… Després d’aquestes primeres setmanes, tots plegats ens anem familiaritzant i coneixen l’escola, els companys, les educadores i comencem a compartir bones estones de joc a l’aula i al pati.