Poetes

A l’aula dels Poetes, com que ja ens estem fent molt grans, aquets mes d’abril aprenem a pujar i baixar escales alternant els peus, les sessions de psicomotricitat les hem dedicat a posar-ho en pràctica.
També hem celebrat la Mona de Pasqua guarnint-la amb xocolata desfeta, melmelada de maduixa, lacasitos i fideus de colors.
I la hem menjat per berenar, mmm… ESTÀ BONÍSSIMA!!

La primera quinzena del mes de març els infants de les aules de Poetes i Escultors hem celebrat el Carnestoltes, durant una setmana el rei Carnestoltes ens ha donat una sèrie de consignes (portar un mitjó de cada color, venir amb la cara pintada,…) que hem hagut de complir per així el divendres 11 poder disfressar-nos i celebrar una festa. Hem gaudit ballant i lluint les disfresses!
La segona quinzena, aprofitant que arriba la primavera hem realitzat activitats plàstiques relacionades amb els diferents animalets característics d’aquesta estació, com són la papallona, l’abella, la marieta,… i hem fet una gran flor per penjar a la classe. També hem après algunes cançons de la primavera.

 

L’aula dels Escultors i Poetes hem treballat objectius relacionats amb el llenguatge plàstic.
Hem conegut  la textrura de la pintura  utilitzant el cos coma primera eina. Així com també ceres i diferents tipus de paper.

Els infants del l’aula dels poetes poc a poc ens estem fem més grans i cada dia fem noves descobertes i aprenentatges que ens permeten el nostre creixement personal. Aquest mes hem treballat la nostra imatge reflectida al mirall i ha estat molt divertit. Paral·lelament  hem realitzat altres activitats plàstiques (hem enganxat trossos de paper  de seda al mural, etc.) i hem conegut diferents instruments de vent (flauta) i de percussió  (tambors) a les sessions musicals.

Ja ha arribat el Tió! Els infants de l’aula dels Poetes el vem trobar en el pati amagat. Durant el mes de desembre l’hem estat cuidant i li hem donat de menjar pela de taronja i de mandarina, plàtans i alguna galeta. Estem molt nerviosos i esperem que el dia de la festa ens cagui moltes coses.

Durant aquest mes, els infants de l’aula dels Poetes ens hem iniciat en el coneixement del color vermell mitjançant diferents activitats, com manipular alguns materials que les famílies han portat de casa.També hem decorat l’aula amb objetes vermells i finalment, hem fet un gran mural on hem enganxat gomets de color vermell.

Aprofitant aquesta estació del any “LA TARDOR” on els arbres i les seves fulles canvien de color: groc, vermell i marró. Arriben els primers freds, el vent despulla els arbres i els bolets i les castanyes són els seus protagonistes.

A l’escola hem treballat amb aquests elements de la natura i mitjançant l’experimentació hem comprovat la textura, el color, la forma, la seva procedència, les seves característiques…
Els Poetes i els Escultors hem participat de l’elaboració d’ un mural comú. P1 petit, els poetes, hem manipulat i trencat fulles seques dels arbres. P1 grans, els escultors, les hem enganxat dins la silueta d’una fulla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *