Setembre 2015

El Sol d’agost ha assecat els camps i les fulles, encara fa calor, però ja respirem canvi. Hem gaudit de dies de Sol i aigua, de nits a la fresca, de vacances i d’horaris allargats.

Setembre convida a l’ordre, a la calma i al retorn de les rutines. El dia comença a escurçar….

Iniciem un nou curs amb molta il·lusió i un xic de nervis pels primers dies. Comencem donats de la mà amb la família i l’infant. Us donem la benvinguda i us acollim amb els braços oberts.

Les aules estan a punt per acollir a cada infant i a cada família. Només cal que ens donem temps, temps per familiaritzar-nos amb els espais, els sons, altres infants, nous adults de referència….. TEMPS.

SETEMBRE ÉS TEMPS, DONAR-NOS TEMPS!

Durant els primers dies d’estada a la llar hem fet jocs de racons, hem descobert noves cares, noves mirades, hem gaudit del joc heurístic ( unes bosses de roba plenes d’objectes de la vida quotidiana), però sobretot, hem observat que a la llar hem de tenir paciència, som molts infants i a vegades hem d’esperar el torn.

Aquest mes de setembre hem rebut consol, abraçades i petons que ens han ajudat a acceptar l’estada a la llar i a viure amb més serenitat la separació dels pares, mares, avis i  àvies.