Escultors

Durant aquest mes d’abril els infants de l’aula dels Escultors hem experimentat amb diferents materials (macarrons, farina, llenties,…) coneixent la seva textura per mitjà de  transvasaments  amb objectes com embuts, gots, culleres, coladors,…

També hem celebrat la Mona de Pasqua guarnint-la amb xocolata desfeta, melmelada de maduixa, lacasitos i fideus de colors.

I la hem menjat per berenar, mmm… ESTÀ BONÍSSIMA!!

 

La primera quinzena del mes de març els infants de les aules de Poetes i Escultors hem celebrat el Carnestoltes, durant una setmana el rei Carnestoltes ens ha donat una sèrie de consignes (portar un mitjó de cada color, venir amb la cara pintada,…) que hem hagut de complir per així el divendres 11 poder disfressar-nos i celebrar una festa. Hem gaudit ballant i lluint les disfresses!
La segona quinzena, aprofitant que arriba la primavera hem realitzat activitats plàstiques relacionades amb els diferents animalets característics d’aquesta estació, com són la papallona, l’abella, la marieta,… i hem fet una gran flor per penjar a la classe. També hem après algunes cançons de la primavera.

 

L’aula dels Escultors i Poetes hem treballat objectius relacionats amb el llenguatge plàstic.
Hem conegut  la textrura de la pintura  utilitzant el cos coma primera eina. Així com també ceres i diferents tipus de paper.

 

Els infants de l’aula dels escultors hem tornat de les vacances de Nadal amb moltes ganes d’aprendre i de fer noves descobertes. Des de l’àrea plàstica hem fet unes creacions magnífiques.

Aquest mes de Desembre a l’aula dels Escultors hem estat treballant El Nadal i el tió. Durant aquests dies els infants s’han endinsat en el món màgic d’aquestes festes tan importants per a ells. Hem fet moltes activitats plàstiques, com estampar les mans per decorar l’arbre de Nadal, pintem l’estel amb pintura de color groc i preparem un regal per emportar-nos a casa.

Aquest mes a l’aula dels Escultors iniciem el treball del control d’esfínters. Les nenes i nens més grans de l’aula comencem a seure a la gibrelleta, tot cantant una cançó:

“ Surt, surt, pipi

Pipi, pipi, surt

A la gibrelleta

Pipi i caca fem

I després al lavabo

Al lavabo el llancem, hey!   “


Aprofitant aquesta estació del any “LA TARDOR” on els arbres i les seves fulles canvien de color: groc, vermell i marró. Arriben els primers freds, el vent despulla els arbres i els bolets i les castanyes són els seus protagonistes.

A l’escola hem treballat amb aquests elements de la natura i mitjançant l’experimentació hem comprovat la textura, el color, la forma, la seva procedència, les seves característiques…
Els Poetes i els Escultors hem participat de l’elaboració d’ un mural comú. P1 petit, els poetes, hem manipulat i trencat fulles seques dels arbres. P1 grans, els escultors, les hem enganxat dins la silueta d’una fulla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *