Sortides i Festes 2012-2013

JULIOL 2013: FESTA FI DE CURS

Enguany hem acomiat el curs escolar amb un espectacle, on pares i infants van passar-ho d’allò més bé!! Durant l’espectacle, realitzat per la companyia El pot petit, els infants van ballar danses com el Joan Petit o la dansa de la pluja.Al finalitzar l’espectacle, des de la llar es va oferir un berenar per tots els assistents!

 

 

 

 

ABRIL 2013: SORTIDES

Aquest mes d’abril els pares ens han acompanyat a les sortides que ens han proposat des de Molinet.

Els més grans, Elefants i Girafes, hem fet una trobada intergeneracional amb els avis de la Residència AMMA: hem compartit un matí tot pintant flors i després hem estat jugant una estona al parc.

I una trobada amb els infants de P2 de la llar d’infants de la Baldufa, on plegats vam pintar un mura de la primavera.

I el dia de la Diada de Sant Jordi, tot el Molinet va manar a fer una visita a les parades de llibres i roses que hi havia a la Plaça del Mercat!

FEBRER 2012: CARNAVAL AL MOLINET

La tarda del divendres 17 de febrer al Molinet es va celebrar la festa del Carnestoltes. Durant el migdia els membres del Consell Escolar van poder desgustar els pastissos per poder otorgar el premi al pastís més gustós (elaborat pels pares de Jana) i per al pastís decorat més original (elaborat pels pares de la Nayala).

A la tarda, vestits de ninots de neu, vam fer una petita rua pel voltant de la llar. Després de balllar i fer una mica de gresca tots els assistents van poder tastar els pastissos i fer-se fotos amb le rei Carnestoltes..

 

OCTUBRE 2011: LA CASTANYADA

Tot i ser un dia plujós el Molinet va poguer celebrar la festa de la Castanyada! Així pares i educadores ens vam trobar a Can Papasseit, on plegats vam poguer escoltar el conte “Cargols amb Banyes” i rebre a la Castanyera, que malgrat el plugim es va apropar a Can Papasseit per saludar als nens i les nenes del Molinet, quer molt amablament van respondre-li ballant el seu ball.
Després, els pares i familiars van poguer degustar les castanyes, els moniatos i els panellets que la Comissió de la Castanyada havia elaborat.

 

OCTUBRE 2011: TROBADA FAMILIAR D’INICI DE CURS

Com ja és tradició a inicis de curs, a la llar proposem a les famílies una trobada d’inici de curs perquè ens coneguem una mica més entre tots. Aquest cop la trobada es va realitzar al pati del Molinet; després d’una petita gincama on grans i petits havíen d’anar trobant diferents elements com pèsols, notes musicals, ratolins i estels per exangar-los en els respectius murals de cada aula.
Acabats de fer el murals, es va oferir un petit refrigeri a les famílies assistents.