Síndries

JULIOL 2014

Aquest mes la Vero ens ha proposat activitats d’aigua: així que banyador posat i a jugar amb aigua, bombolles de sabó, …

També preparem el detall que donarem a les famílies com a recordatori! I el darrer dia del curs, sorpresa!!! Tenim GELAT!!!

JUNY 2014

Durant aquest mes hem participat de moltes propostes: Hem enganxat papers de seda per fer la foguera de sant Joan, hem fet sessions del joc heurístic, hem pintat murals amb colors de pintura taronja, vermella i groga, ens hem explicat un conte entre nosltres, hem fet sessions de relaxació… Mes rodó!

MAIG 2014

Amb la Vero aquest mes hem fet propostes divertidíssimes! Des de fer suc de taronja per esmorzar fins a experimentar amb xocolata desfesta!!!

Us dia a l’aula van aparèixer unes capses de cartró molt grans! Quina feinada a amagar-nos a dintre!!!

També hem fet sessions de plàstica i hem fet una flor utilitzant diverses tècniques: un pètal ple de gomets; un altre amb pintura, …

ABRIL 2014

L’abril ha estat un mes curt però ple de propostes educatives!! La Vero ens ha cantat moltes cançons, ens ha proposat de fer sessions de relaxació i fins i tot hem fet la manualitat per la diada de Sant Jordi!!

Aquest mes els infants de P3 de l’escola Marta Mata han vingut al Molinet a compartir un matí de tallers relacionats amb la fruita!

MARÇ 2014

Durant aquest mes la Marta i la Vero ens han proposat un munt d’experimentacions!! Ens ho hem passat d’allò més bé descobrint gustos i textures molt diferents.

També ens proposen de fer activitats diverses al pati, classificacions i  fins i tot, un dia fem un petit esmorzar a base de fruita!

FEBRER 2014: GRESCA I DISBAUXA

En el mes de la gresca i la disbauxa ens ho hem passat molt bé a l’escola. La Marta ens ha proposat un munt d’activitats divertidíssimes!! Ens hem disfressat, maquillat, hem experimetnat amb confeti i serpentines…. Fins i tot, ens hem confeccionat la disfressa de cuiners per la rua. A més a més, el Rei Carnestoltes ens donava diverses consignes per venir al Molinet: un dia amb la cara pintada, un altra amb pijama….

GENER 2014

Durant aquest gener la Marta ens ha proposat un munt d’experimentacions relacionades amb l’estació de l’hivern i el conte El ninot de neu! Tot això sense deixar de banda les activitats de psicomotricitat, música, joc heurístic…. Fins i tot, hem conegut les nostres famílies i la dels companys d’aula.

Hem practicat el buff amb pintura blanca, hem descobert què podem fer amb el cotó fluix, hem pintat amb diverses tècniques murals amb color blanc, ens hem relaxat pintant mandales però les experimentacions on ens ho hem passat més bé han estat les del paper de wàter, glaçons i farina!!!

DESEMBRE 2013

El mes de desembre ha estat un mes ple de moltes emocions!!! La Marta ens ha ofert propostes educatives relacionades amb les festes del Nadal: juguem amb garlandes i boles de nadal; experimentem amb neules, mengem turrons, ….

A principis de mes vam anar a buscar el tió i l’hem alimentat molt perquè el darrer dia ens cagui!

Fem experimentacions amb elements del nadal. Ens agrada molt!

Tot fent la manualitat de Nadal i decorant l’aula, cantem nadales!

NOVEMBRE 2013

El mes de novembre ha estat ple de música, danses cançons i audicions: hem celebrat la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música! Durant aquest mes ens hem familiaritzat amb alguns intruments, hem escoltat audicions per treballar el fort/fluix i l’agut/greu, hem pintat i fins i tot, hem elaborat el nostre propi instrument: una maraca!

També ens ha quedat temps per fer el punt de llibre per l’agenda: un tall de síndria!! Ens ha quedat molt divertit!

 

OCTUBRE 2013

Durant aquest mes la Marta ens ha presentat diverses propostes que ens han agradat molt!!!

Hem estat manipulant plastilina (feiem xurros, cargols, …) i fent sessions de psicomotricitat!!! En acabat, fem un petit mos (mmmmmmmm, avui bastonets!!)

També experimentem amb elements de la tardor: fulles, pinyes, caquis, … i fins i tot, pintem dibuixos relacionats amb aquesta estació de l’any!

SETEMBRE 2013:  ANEM AL MOLINET!!!

Amb el mes de setembre iniciem un nou curs escolar, enguany ambientat en el món de les fruites! L’aula de les Síndries és la classe dels infants de 2-3 anys i la seva tutora es diu Marta. Amb la Marta els vostres infants aprendran i descobriran un munt de coses noves.

Els primers dies d’escola els pares ens acompanyen i s’estan una estona amb nosaltres tot compartint jocs a l’aula i al pati.

 

Al llarg d’aquest mes, cada dia ens trobavem diferents propostes a l’aula!! La Marta ens ha estat ensenyant què fer amb elles!

 

I durant el matí, sortim una estona al pati!!!