Peres

JULIOL 2014

Aquest mes la Regina ens proposa moltes activitats relacionades amb l’aigua. Així que amb el banyador posat experimentem amb glaçons, aigua, bombolles de sabó, …

també fem murals amb cotó fluix i elaborem la manualitat i detall de final de curs mentre la Regina ens proposa fer xinxetes. El darrer dia tenim una sorpresa!! Ens mengem un gelat!!!

JUNY 2014

La Regina aquest mes ens ha proposat moltes propostes divertides! En les sessions de psicomotricitat,hem fet torres molt altes amb els mòduls d’escuma i després les hem llençat a terra; després hem muntat circuits…

Les propostes de plàstica també han estat divertides: hem enganxat papers de colors vermells, grocs i taronges i la Regina li ha donat forma de foguera! Hem enganxat gomets en un mural, hem pintat amb pinzells….

Ens ha proposat d’experimentar amb sorra i papers de colors. Ens ho hem passat molt bé!!

Per acabar, la Regina també ens ha explicat el conte de Sant Joan i hem estat fent música amb els instruments!

 

 

MAIG 2014

Aquest mes de maig amb la Regina hem aprofundit en el món de les emocions. Hem estat contents, tristos, enfadats…. igual que l’EMO, el monstre de les emocions.

També hem fet sessions de plàstica i tot cantant cançons primaverals hem fet una flor i hem pintat un mural amb colors ben alegres i vistosos!

A les sessions de psico ens ho passem d’allò més bé! Sobretot si hem de tirar les torres a terra!! També ens ho passem molt bé experimentant, aquest cop amb sorra.

ABRIL 2014

La Regina ens proposa diverses activitats aquest mes. Hem fet experimentacions amb plomes i amb xocolata (mmmmmmmmm, que bona!)

Ens expliquen el conte de la Llegenda de Sant Jordi i pintem un drac!

La mama de l’Aitana i de la Laia ens venen a explicar contes.

MARÇ 2014

Aquest mes de març la Regina ens proposa un munt d’activitats d’experimentació, descobrim nous gustos i textures: llimones, taronges, gelatines, pasta, …

També enganxem gomets i pintem un mural amb ceres!  I durant la psicomotricitat ens arrosseguen amb robes grans!

FEBRER 2014: FESTA I DISBAUXA

Durant el febrer la Joana i la Regina ens han ofert unes propostes relacionades amb la festa del Carnaval: experimetnacions, disfresses, maquillatge …

Al llarg del mes també hem ens han explicat un conte nou, on l’EMO, el protagonista porta un bon embolic d’emocions….

GENER 2014: EL BLANC I L’HIVERN

Durant aquest mes de gener la Joana ens ha presentat un munt de propostes educatives relacionades amb el color blanc i l’estació de l’hivern! Ens ho hem passat d’allò més bé fent experimentacions! Amb farina, amb cotó fluix, amb paper de wàter, …. amb l’ajuda de la Joana i l’Elena hem descobert noves textures.

Com que el protagonista de les nostres descobertes era el blanc, amb la Joana hem fet un mural per decorar la nostra aula; pintem amb pintura , amb guixos, amb ceres….

I pintem les nostres primeres mandales!!!

DESEMBRE 2013

El mes de desembre ha estat un mes ple de sorpreses i de moltes emocions!!! De gresca i xerinol.la!!! A principis de mes ens vam trobar el tió al pati del Molinet i durant uns quants dies li hem anat donant menjar perquè ens cagui forces coses!!

La Joana ens proposa d’experimentar amb boles i cintes de Nadal. Però ens ha agradat molt més experimentar i poder tastar neules!!!

També hem tingut temps d’elaborar la manualitat de nadal: un petit arbre nadalenc!!

NOVEMBRE 2013

Durant el mes de novembre la Marta ens ha proposat activitats diverses. Entre tots hem pintant un mural amb pintura de color verd que més tard la Marta ha transformat en punt de llibre per la nostra agenda. Han quedat unes peres molt divertides!

Hem fet sessions de joc heurístic amb material divers i hem experimentat amb pasta! Estem fets tots uns cuiners!

Durant el mes escoltem moltes audicions i la Marta i a Joana ens canten cançons. Ens agrada molt la música!! Després de fer música amb els instruments de percussió (timbals, maraques, panderetes, …) pintem un gran tambor.

OCTUBRE 2013

Aquest octubre la Marta ens ha presentat diverses propostes educatives relacionades amb l’estació de la tardor i la festa de la castanyada. Ens oferiex colors i pintem dibuixos amb elements de la tardor (bolets, pinyes, cargols, castanyes, …). També ens deixa mocadors i cistells i ens vestim de castanyeres, que bé ens ho passem!!

Experimentem amb moniato i paneres plenes d’elements de la tardor!

 

 SETEMBRE 2013: ANEM AL MOLINET!!

Amb el mes de setembre iniciem un nou curs escolar, enguany ambientat en el món de les fruites. L’aula de les PERES és la classe dels infans de 1-2 anys i la seva tutora és la Marta.

El primer dia d’escola els pares ens acompanyen i s’estan una estona amb nosaltres mentre compartim jocs, els altres dies la Joana i la Marta ofereixen diferetns propostes educatives. Fins i tot, els que som veterans, ajudem a decorar una corona d’aniversari!!!!