Peix irisat 2017-2018

JULIOL 2018

Amb aquest mes de juliol arribem al final del curs!

Hem aprofitat aquest darrers dies per jugar amb les safates d’aigua que ens agrada moltíssim (es clar som peixets!). També hem fet una petita experimentació i tast amb gelatina de maduixa, a alguns de nosaltres ens ha agradat molt i d’altres ens feia una mica de mania la textura.

També hem fet un mural amb ceres per practicar el traç vertical i hem jugat al racó de sorra.

Ara toca gaudir uns dies de les vacances i ens retrobem al setembre!

Bon estiu!

JUNY 2018

Ja ha arribat el mes de juny i amb ell el bon temps i el calor!!

Els Peixos aprofitem per experimentar amb aigua i diferents objectes, uns que suren i d’altres que s’enfonsen, fem petits transvasaments i sobretot ens refresquem i ens ho passem molt bé!

Es nota que cada dia ens anem fent més grans, sobretot a l’hora de jugar i interactuar amb els altres. Gaudim compartint estones de joc entre iguals i establim relacions amb els companys.

MAIG 2018

Aquest mes de Maig donem la benvinguda a dos nous companys, la Martina i l’Aleix. Ara ja tenim la classe plena i estem molt divertits!

Ens agrada molt sortir al pati i aprofitem totes les estonetes que podem per gaudir del joc a l’aire lliure.  Com ens agrada jugar amb  la sorra! I les més petites s’entretenen i es relaxen desde les seves tumbonetes!

Els més grans dels “peixos” comencen a ser cada dia més autonoms i els agrada molt l’estona de rentar-se mans i cara al lavabo.

 

ABRIL 2018

Aquest mes d’abril donem la benvinguda a una nova companya, la Lucia. S’acosta el bon temps i els peixos comencen a gaudir de mes estones a l’aire lliure i descobrim les noves  propostes de la nostra aula i del pati.

 

MARÇ 2018

Aquest mes de març rebem la visita del nens i nenes de sisè del Marta Marta, molts d’ells van pasar pel Molinet ara ja fa uns anys i vam poder compartir un matí grans i petits ple de bons records.

Les mes petites, la Mar i la Tasnim s’han adaptat molt bé a la llar! Ja gairebé tenim plena la classe.

Ens agrada compartir estones de joc amb els companys de l’aula dels Follets i gaudim de les diferents propostes de la seva classe o l’aula polivalent.

FEBRER 2018

Aquest mes de febrer entrem de ple en la celebració del carnestoltes i gaudim durant aquests dies de diferents propostes relacionades: disfreses i accesoris, confeti, serpentines,… i aprofitem a la minima ocasió per fer una mica de festa amb música i esmorzar amb els companys de l’aula de follets al voltant del nostre rei carnestoltes.
També donem la benvinguda durant aquestes darreres setmanes a dues noves companyes: la Mar i la Tasnim!

 

GENER 2018

Encetem un nou any i els “peixets” de la classe es van fent cada dia més grans. Ara ja ens desplaçem tots per l’aula i podem gaudir molt més de les diferents propostes experimentant amb els diferents materials, fins i tot comencem a compartir petits moments de joc plegats.

DESEMBRE 2017

El mes de desembre sempre és un mes ple de magia. Descobrim propostes nadalenques amb paneres plenes de boles i cintes de roba Nadal, cantem i escoltem nadales i rebem la visita dels avis de la residencia AMMA.
També aquest dies ens visita un personatge entranyable d’aquestes dates : el Tió.
Aquest any a mes a més i per sorpresa no ha vingut sol, a vingut amb una Tiona!!!
Desprès d’uns quants dies tenint cura d’ells, donant-lis de menjar, fent-lis molt s petons i abraçades i tapar-los bé amb la manteta arriba el dia de fer-los cagar picant-los amb un bastó i cantant: “Caga Tió, Tió de Nadal…”

 

NOVEMBRE 2017

Aquest mes de novembre donem la benvinguda a un nou company, el Dylan. Comencem a compartir l’espai, els materials i alguna petita estona de joc.
Aprofitem i celebrem Santa Cecília amb un petit concert i diferents instruments que escoltem i fem sonar.

OCTUBRE 2017

Ara que ja han passat les primeres setmanes i ens coneixem una mica, gaudim cada dia més de les diferents propostes i també anem coneixent altres espais de la llar. El pati ens agrada molt i sempre que el temps ens ho permet aprofitem per sortir una estona a l’aire lliure i descobrir un munt de coses. L’arribada de la tardor ens porta una proposta tant dins de l’aula com a l’exterior al pati amb fulles seques , pinyes i fruits de temporada: castanyes, moniatos,… i cistells,davantals i mocadors que ens acosten a la tradicional festa de la castanyada.

 

SETEMBRE 2017

Iniciem un nou curs i els més petits de la llar es troben amb un munt de canvis de cop, descobrir un nou espai fora de l’àmbit familiar, altres adults i infants per conèixer, nous horaris,… i tot això no es fàcil d’assimilar. Tots necessitem una mica de temps per familiaritzar-nos i agafar confiança poc a poc fins que arriba el dia que ens podem sentir contents, tranquils i relaxats gaudint de la llar i tot el que ens ofereix.