Famílies a la llar 2018-2019

FESTA FINAL DE CURS 2019

Al Molinet acomiadem un nou curs que ens ha passat volant!!! Enguany la festa de final de curs va dedicada al món del circ…. Així doncs que rebem a les famílies com cal!!

Iniciem l’espectacle!! Diverses propostes de tallers … Vigielu que no us mullin o no se us cremi el bigoti!!!

Fem també el XIII concurs de pastissos, enguany relacionats amb el món del circ!

La regidora Eva Vadillo fa l’entrega dels premis. Premi pel pastís més gustós, a la Núria, mare del Manel de l’aula dels Peixos:

I el premi pel pastís amb millor decoració, és per l’Eli, mare de l’Alma de l’aula de Tabalets.

Després, fem un sopar plegats i les educadores oferim un petit espectacle. Ens acomiadem ja fins al proper curs! Gràcies a totes les famílies per haver compartit tot aquest curs amb nosaltres!!

CARNESTOLTES 2019

Un any més les llars d’infants paticipem conjuntament en la Rúa infanil del dissabte a la tarda! Aquest any ens disfressem de Mims reivindicatius! Portem un detall lila ja que la major part d’aquest col.lectiu està format per educadores dones. Va ser una tarda molt divertida, on grans i petits ballàvem al ritme de la coreografia. Agraïm a les famílies que van participar-hi ja que sense elles no haguerem aconseguit el 1 R PREMI A LA COMPARSA MËS MARXOSA!!!! Gràcies!

SETEMBRE 2018

Encetem un nou curs a la llar i com cada any, les famílies, juntament amb els seus fills en són les protagonistes. Gràcies a elles el Molinet torna a tenir vida… els seus fills omplen els espais amb somriures i plors …  Els primers dies, compartim plegats espais, jocs i joguines, fem amistats, … mica en mica ens anem coneixent!!

 

TROBADA FAMILIAR

Com ja és tradició, durant el mes d’octubre duem a terme la 1era trobada familiar del curs. Enguany per qüestions metereològiques, l’hem hagut de dur a terme a dins de la llar!

Vam distribuir l’espai en 4 propostes, totes elles relacionades amb la tardor, obertes a les famílies de tal manera que els infants poguessin anar a la proposta que els cridés l’atenció. Així doncs vam oferir una proposta més gustativa, la de la carbassa; una d’experimentativa, amb peles de taronges i mandarines; i dues d’artístiques, amb pintura i amb fang. Mireu quina bona acollida van tenir!