Pares a la llar 2016-2017

ACOMIADEM EL CURS!!

El divendres 21 de juliol vam acomiadar el curs 2016-2017 i amb ell els infants de les aules de les Caputxetes i dels Tabalets, que se’n van cap a l’escola dels nens grans!!Una comissió de mares va encarregar-se de la decoració de la festa, enguany dedicada als pirates!!

 

Les mestres van encarregar-se dels tallers i jocs d’aigua… Però ja haureu vist com hem acabat totes, ben xopes!!!

Després, canvi de roba i preparats per la festa pirata!! Acomiadem els infants grans de la llar… Moltes emocions, plors, regals, alegries, tristesa… quantes emocions juntes!!!

Abans de sopar, hem d’agafar forces i trobar el tresor amagat!!! Després, sopem i ballem!!!

ANEM A LA GRANJA!!

El diumenge 21 de maig vam fer la trobada familiar d’aquest trimestre: les famílies de la llar vam pasar un dia plegats a la granja Les Pedreres de Sant Fruitós del Bages.  Després de que ens rebéssin les grangeres, ens vam repartir per grups i vam anar veient i donant de menjar als animals. Una experiencia molt bona!!  Després vam poder compartir un dinar tots plegats!

RENOVEM L’ENTRADA DEL MOLINET!!

A mitjans del mes de març, juntament amb la col·laboració d’algunes famílies, vam estar renovant l’entrada de la llar. Li hem donat un altre toc, més acollidor i familiar!! Hem rentat la cara a l’entrada! Mireu quin canvi!!!

Mentrestant alguns pintaven, els altres arreglaven el pati i plantaven flors!

CARNESTOLTES: LLOPS I CAPUTXETES!!

Enguany al Molinet ens hem disfressat dels personatges d’un conte popular, de llops i caputxetes!! Cadascú ha escollit la disfressa i se l’ha vinguda a fer a la llar.

Un grup de famílies s’han engrescat per fer la caseta de l’àvia… Amb una capsa de cartró i imaginació ha sortir una bonica caseta portàtil!!

I arriba el dia de la Rua pel voltant de la llar, el Molinet s’omple de petits i grans llops i caputxetes… Sense oblidar-nos de les àvies!!

Durant la festa, els membres del Consell Escolar atorguen els premis del pastís més gustós i el més ben decorat… El jurant ho ha tingut difícil alhora de fer la tria… El tast ha estat complicat… Però al final tenim guanyadors!!

NOVEMBRE 2016: TALLER DE MÚSICA

El passat dimecres dia 23 de  novembre, per celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, al Molinet vam fer un taller de música per les famílies. Un grupet de famílies vam poder compartir les danses i cançons que els infants ballen i escolten a la llar. En acabat, les mares van poder compartir un cafè i els infants menjar pa amb xocolata. Va ser una tarda ben diferent!!

OCTUBRE 2016: FESTA DE LA CASTANYADA

Acabem el mes d’octubre amb la celebració de la primera festa tradicional d’aquest curs: la Castanyada!

Mentre esperem l’arribada de la castanyera, pintem uns murals amb els colors de la tardor. D’aquests murals en sortiran els punts dels diaris d’aula, ja veureu que xulos quedaran!!

A mitja tarda, i amb el cistell ben ple de castanyes apareix la castanyera pel pati. Què contents ens posem!! Li ballem la seva dansa i plegats compartim les castanyes,  els  moniatos i els panellets que molt amablement ens han fet unes quantes famílies!

SETEMBRE 2016: TROBADA FAMILIAR INICI DE CURS

Ara que ja hem deixat enrere els plors i estem una mica més adaptats a l’escola, les mestres hem proposat una trobada familiar per finalitzar el primer mes d’escola.

Així que obrim les portes a les families perquè comparteixin una tarda de jocs amb tots nosaltres tot compartint un berenar i converses entre pares!