Pares a la llar 2017-2018

CELEBRACIÓ  COMIAT FI DE CURS 2018

Celebrem el tancament de curs amb una trobada i un berenar sopar al parc fluvial de Vilanova del Camí. La consigna era anar vestits o amb un complement relacionat amb el món de les fades i follets … Així que mentre ens esparàvem al parc fluvial va aparèixer un Follet Entremaliat i ens va explicar que si voliem aconseguir un petit premi havíem de superar unes petites proves de la gimcama. Doncs, grans i petits a fer les proves!!

En acabat, tots ens vam guanayr el sopar!!  Així doncs que anem a agafar forces per acabar la festa ballant!!

I no hi podia faltar el concurs de pastissos del Molinet!!!  Enguany celebrem la XII edició; el pastís més gustós va ser per  Marta Gabarrón i el millor decorat per Eli Rivera. Felicitats a les dues!!

SORTIDA FAMILIAR A LES PEDRERES

El passat diumenge 27 de maig les families del Molinet vam compartir un dia plegats a la granja. Després d’una molt bona rebuda musical encetem la visita pels animals de la granja.

Agafem molta gana i pelgats compartim un dinar de germanor amb una sobretaula molt especial.

Gràcies a les famílies que ens vau acompanyar!!

CARNESTOLTES

Enguany participem de la Rua infantil del municipi en motiu del 10è aniversari de la llar d’infans municipal La Baldufa. Sota el lema “Al bon temps bona cara” una trentena de famílies del Molinet (juntametn amb algunes families de la Baldufa) van disfressar-se d’Arc de Sant Martí i de tempesta. Després de desfilar pels carrers vilanovins i arribar a Can Papasseit, el jurat va atorgar un premi a les llars, el 1r premi a la comparsa que duia el millor vestuari. En acabat, vam anar a celebrar el premi!! Ens ho mereixiem despres de tant ballar!!!

TALLER DE MÚSICA

Coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, a la llar vam realizar un taller familiar de música. Les families van poder conèixer de primera mà les cançons i gestos que les acomanyen. En acabat, families i infants van poder compartir un berenar i una estona de joc a l’exterior de la llar!

 

FESTA DE LA CASTANYADA

A finals d’octubre al Molinet celebrem la primera festa tradicional del curs: la castanyada!!!

Uns dies abans, un grup de mares col.labora en fer la massa i donar forma als dolços típics, els panellets.

El dia de la festa, mentres esperem l’arribada de la Castanyera, les educadores proposen diversos tallers relacionats amb la tardor.

i ja ha arribat!!  Ens visita la Castanyera que porta un cistell ben ple de castanyes! Plegats, fem tast dels panellets, moniatos i de castanyes.

 

 

TROBADA FAMILIAR D’INICI DE CURS

Un pic hem passat el període de familiarització hem proposat a les famílies una trobada per intercanviar una estoneta de jocs i paraules amb d’altres famílies. Divendres a la tarda, a l’escola hi havia families i infants jugant amb les propostes de les aules. plegats passem una agradable estona i compartim el berenar!