Follets 2021-2022

OCTUBRE 2021

Després d’un temps adaptant-nos als nous espais i al nou grup, els Follets han començat a gaudir de moments ben divertits i entretinguts a l’escola.

Amb l’arribada de la tardor hem preparat als infants algunes propostes relacionades amb aquesta estació de l’any, tot gaudint dels elements que aquesta ens ofereix. Els elements naturals sempre són atractius i de gran interès en aquesta etapa i els Follets han gaudit amb experimentacions i petits tastets d’alguns fruits com la magrana i la carbassa.

També a l’espai exterior hem preparat un petit obrador amb algunes pinyes, fulles i també alguns pots on els infants fan accions de ficar i treure…

Enguany com ja és tradició a l’escola, hem tingut la visita de la Maria Castanyera que ens ha cantat i ballat la seva dansa!

SETEMBRE 2021

Iniciem el curs 2021/2022 amb moltes ganes i il.lusió a la llar.

Hem passat uns dies una mica difícils per a alguns infants i també per a les famílies, però sembla que poc a poc els infants comencen a gaudir de l’escola.

El primer dia vam tenir la companyia dels familiars a l’aula i el primer contacte va ser molt més relaxat i tranquil. Els infants van passar una breu estoneta jugant acompanyats i els dies següents ho van fer ells i elles solets amb horaris reduits que també va ajudar molt en aquest procés.