Follets 2020-2021

DESEMBRE 2020

El mes de desembre ha arribat i amb ell la magia del Nadal i el nostre amic Tió.

Propostes lluents que ens conviden a explorar i desenvolupar la nostra part més artística acompanyades de Nadales com a música de fons.

I per acabar fem cagar el nostre tió i ens acomiadem fins l’any que bé. BON NADAL!!!

NOVEMBRE 2020

Al llarg del mes de novembre continuem gaudint de les diferents propostes a  l’aula  treballem la psicomotricitat fina i el control i les habilitats oculo-manuals enganxant gomets, fent encaixos, construccions,… també amb les rutines de la vida quotidiana  aprofitem per treballar l’atenció, l’espera, el compartir,…

 Aquest mes coincidint amb Sta. Cecília hem pogut gaudir d’un petit concert de guitarra en directe i hem descobert alguns instruments com les maraques el timbal o el xilòfon,…

OCTUBRE 2020

Al llarg del mes d’octubre hem començat a descobrir noves propostes a l’aula. Hem jugat amb la taula de llum, l’obrador amb serradures, la taula d’experimentació amb elements de la tardor ,… cantem i ballem cançons de la tardor i acabem el mes celebrant la castanyada amb un tast de moniato i una visita ben especial, de la Castanyera!

SETEMBRE 2020

Comencem el nou curs, per a la majoria dels Follets és el primer contacte amb la llar i alguns només vam poder assistir uns dies el curs passat. Però en qualsevol cas, és un moment de canvis i novetats, de separar-nos dels pares amb qui hem passat intensament aquests darrers mesos i és normal que apareguin els plors, els neguits,… Després d’aquestes primeres setmanes, tots plegats ens anem familiaritzant i coneixen l’escola, els companys, les educadores i comencem a compartir bones estones de joc a l’aula i al pati.