Follets 2019-2020

OCTUBRE 2019

De mica en mica, els Follets ens anem adaptant i comencem a compartir petites estones de joc.  En aquests moments demanem  jocs que ens permetin omplir i buidar; per això aprofitant que arriba la tardor experimentem i manipulem amb diferents elements que ens dóna la natura (pinyes, peles de taronja i mandarines, fulles seques…).

També ens agrada molt quan juguem amb la panera plena de capses, pots de llauna,  i altres elements que podem trobar en el nostre dia a dia com per exemple; plomes, cadenes, taps de suro,petxines…

SETEMBRE 2019

Comencem un nou curs al Molinet amb moltes ganes d’aprendre, experimentar i passar-ho bé. Els primers dies arribem a l’escola acompanyats de la  nostra família (pares, avis, tiets…) i junts coneixem els espais de la llar, els materials, els companys de l’aula i les educadores amb qui compartirem un munt d’aventures.

Tot i tenir moltes ganes de venir a l’escola, els primers dies costen una mica i ens quedem tristos. Però de mica en mica, ens adonem que després de jugar una estoneta de seguida ens vénen a buscar.

Al llarg del matí anem explorant els diferents materials i joguines que tenim a l’aula; tot és nou per a nosaltres, ens crida l’atenció i volem tocar-ho. Alguns Follets sortim a descobrir l’espai exterior, al pati també trobem propostes molt interessants, ens agrada molt anar a jugar al racó de la cuineta amb les paelles, els cullerots, els pots petits de metall, les culleres… juguem a  remenar i experimentem amb la sorra.

Als Follets ens encanten les estonetes que cantem cançons i però el que més ens agrada es que ens facin petons i abraçades, som molt mimosos!!!