Els pares a la llar 2014-2015

DESEMBRE 2014

III Concurs de Postals de Nadal

Com ja és tradició al Molinet, enguany s’ha convocat el IIIr Concurs de Postals de Nadal. Entre les postals presentades, les famílies n’han escollit una. La postal guanyadora (realitzada per la família Rodríguez-He) l’hem utilitzat per felicitar les festes a les famílies, contactes de la llar i a les entitats vilanovines.

NOVEMBRE 2014

Durant aquest mes celebrem la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. A la llar rebem la visita del pare del Lluc de les Caputxetes, que ens ofereix un petit concert tot tocant la guitarra elèctrica!

OCTUBRE 2014:

COMISSIÓ PANELLETS

La darrera setmana d’octubre, durant les tardes, un grup de mares ha participat de la comissió de panellets: han elaborat la massa i n’han fet les boletes que han decorat amb coco, ametlla, cirera…. MMmmmmmmmmmmmmm, quina bona pinta!! Després, l’esforç ha tingut una recompensa: l’escola els ha donat de berenar!!!

TROBADA FAMILIAR INICI DE CURS

Com ja és tradició, el primer divendres del mes d’octubre al Molinet realitzem la Trobada famíliar d’inicis de curs per tal que tots els pares i mares de la llar es coneguin. Durant la trobada a banda de compartir xerrades i jocs al pati, les famílies van ajudar als seus fills a confeccionar els murals dels personatges de cada aula. Mireu mireu com els han anat creant….