Els Pares a la Llar 2013-2014

ABRIL 2014: LES FAMÍLIES ENS EXPLIQUEN CONTES!

Durant el mes d’abril algunes famílies del Molinet han vingut a la llar a explicar-nos contes. Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé escoltant atentament els contes!!

I les educadores ens fan una representació de la llegenda de Sant Jordi. Mireu, mireu!!

MARÇ 2014: TALLER FAMILIAR D’EXPERIMENTACIÓ

Aquest mes de març duem a  terme el taller familiar d’experimentació. Les families i els infants han pogut fer una sessió d’experimentació amb diferents materials i textures: cafè, pasta, gelatina, …

FEBRER 2014

Al Molinet vam celebrar dijous llarder amb els pares!! Mireu quina colla que erem!

 

GENER 2014

Tornant de festes un grup reduït de famílies ens han ajudat a decorar l’entrada i l’aula polivalent del Molinet. Ens han confeccionat un ninot de neu molt maco!!

DESEMBRE 2013

Les famílies que van col.laborar en la decoració nadalenca de la llar han compartit amb nosaltres la festa màgica de fer cagar el tió. Una vegada cada tió ha cagat a la seva aula, els hem col.locat tots junts i els pares, acompanyats d’algunes educadores, els han fet cagar. Ohhhh!!! Neules i torrons!!

Al llarg del mes de desembre la Comissió del Nadal s’ha encarregat de preparar els tions i decorar la llar amb elements nadalencs.

Algunes famílies han participat al 2n concurs de postals nadalenques del Molinet i han escollit la postal que ha utilitzat la llar per felicitar les festes a les entitats vilanovines i famílies de la llar.

 

NOVEMBRE 2013

Coincidint amb la festivitat de Santa Cecília al Molinet hem dut a terme un taller familiar de cançons. Els pares i els infants s’ho han passat d’allò més bé escoltant les cançons i ballant algunes d’elles!! La Joana i la Vane van oferir un petit recull de les cançons, danses i audicions que més agraden als infants.

Durant aquesta setmana el pare de l’Isaac ens ha vingut a oferir un petit concert musical, amb un instrument diferent: una harmònica!! Tots hem estat molt atents a les dolces melodies …

OCTUBRE 2013

Durant aquest mes d’octubre s’han creat dues comissions entre els pares.

La Comissió de la Tardor s’ha encarregat de decorar l’entrada del Molinet amb elements relacionats amb la tardor i la festa de la castanyada.

La Comissió dels Panellets s’ha encarregat d’elaborar els tradicionals dolços per la festa que farem a la llar.