Sortides i Festes 2015-2016

CARNESTOLTES 2016

Enguany celebrem els 10 anys que la llar va obrir les seves portes al municipi. Per això, el Consell Escolar i l’equip van proposar de disfresar-se de molins!!!

Coincicint amb la festa de la gresca i disbauxa, també celebrem el Xè Concurs de pastissos! Mireu quina pinta tenen els pastissos!!!

Iniciem la rua al voltant de la llar, acompanyats d’un gran pastis i al ritme de la música. Ens acompanyen pares, avis i familiars dels infants. Mentrestant, al pati de la llar, ens espera el rei Carnestoltes

Quan arribem a la llar ens fem les fotos de grup. Quin munt de molins!! i fem l’entrega de premis al pastís més gustós i al decorat de manera més original.

FESTIVITAT DE SANTA CECÍLIA

Al Molinet vam celebrar el dia de Santa Cecília , ens ho vam passar molt bé! Vam celebrar la festa de la patrona de la música realitzant un taller de música per les famílies. Vam passar una estona agradable tots plegats, pares, tiets, nens vam gaudir cantant i ballant.

FESTA DE LA CASTANYADA

El passat dijous vam celebrar la tradicional Festa de la Castanyada al Molinet, ens ho vam passar d’allò més bé!

Primer vam veure la representació amb titelles del conte “Castanyes amb banyes”, de cop, vam veure com per la porta va entrar la Castanyera i ens vam quedar bocabadats, però quan vam veure que repartia castanyes, tots la volíem anar a saludar. Plegats vam ballar la dansa de la Castanyera, i es va posar molt contenta!

Un cop va marxar la Castanyera vam menjar tots junts castanyes, moniatos i panellets, gràcies a les famílies que ens van ajudar a fer-los i coure’ls , estaven boníssims!! Tot seguit ens van posar a ballar cançons de la tardor, vam pasar una tarda molt agradable tots plegats.