Els pares a la llar 2015-2016

5 JULIOL 2016: ACABEM EL CURS!!

El dia 22 de juliol vam fer una festa per acomiadar el curs escolar d’enguany. L’equip va proposar tota una sèrie de tallers rotatius on els infants podien anar passant. Taller de maquillatge, d’experimetnació amb la sorra i els glaçons, taller de psicomotricitat…. Vam estar ben entretinguts!!!

En acabat, vam compartir un berenar sopar amb les famílies!

I ja fins el proper curs families!  Us desitgem un bon estiu!!!

JUNY 2016: MOLINET FA 10 ANYS!!

Durant aquest mes de juny hem dut a terme els actes centrals del 10è aniversari de la llar!! A Can Papasseit s’ha dut a terme una exposició on l’equip ha fet un recull fotografic d’aquests 10 anys de vida. En el recull es pot observar des de que es va col.locar la primera pedra, passant per la inauguració pel senyor Pascual Maragall, l’espai familiar d’Espai Nadó, les activitats amb els infants al llarg dels cursos… La inauguració de l’exposició vas anar a càrrec de l’alcaldessa, Vanessa González, la regidora d’Educació, Meritxell Humbert i la directora de la llar, Cristina Segura, qui van dirigir unes paraules als assistents!

Per arrodonir la festa, a la Plaça de Can Papasseit,espectacle infantil a càrreg d’en Jordi Tonietti!

 

 

 

MAIG 2016

Sortida familiar a Les Pedreres

El passat dissabte 14 de maig una trentena de families del Molinet vam fer una sortida a la ganja Les Pedreres de Sant Fruitós del Bages. Va ser un dia per compartir experiències, emocions, jocs,… Ja de bon matí ens dividim en grups per tal de fer la visita dels animals més àgil: toquem i donem de menjar als gall i gallines, ponis, ases, conills, porcs, ànecs, vedells… En acabar la visita, dinem plegats i compartim postres casolans tot prenent cafè i tè. No marxem de la granja sense passar pel sorral pels troncs i bales de palla on practiquem l’equilibri. Ha estat una jornada exel.lent!

DESEMBRE 2015

IV Concurs de postals de Nadal

Enguany al Molinet les famílies han pogut participar en el 4t Concurs de postals de Nadal. La postal escollida per les families de la llar ha estat la que hem utilitzat per felicitar les festes a les families i entitats.

 

NOVEMBRE 2015

Celebrem els Drets dels Infants

El passat 20 de novembre es va celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants, des del Molinet vam voler fer la nostra petita aportació fent un arbre dels drets. En aquest arbre les famílies podien escriure algun dels drets que tenen els infants.

Des de l’escola, els nens van estar pintant cartolines, i després vam retallar figures simulant ninots, ens va quedar una entrada ben guarnida.

OCTUBRE 2015

Trobada familiar

Cap a mitjans d’octubre ens vam reunir totes les famílies de l’escola i vam fer una trobada familiar, així vam poder conèixer a tiets, avis, cosins, germans etc…, i també es van poder conèixer entre elles.

Vam realitzar uns tallers pel pati, dos de psicomotricitat fina, en un havíen d’enganxar gomets a uns cd’s on després es convertiria en una cortina per la caseta, i l’altre era enfilar claus i petxines que serviria per posar com a mòbil sonor al pati. El tercer taller consistia en decorar unes garrafes d’aigua i després de posar uns papers a dins l’aigua, … sorpresa!, aquesta canviava de color!!, per tal de que els infants puguin arrossegar-les i així potenciar la psicomotricitat gruixuda. Per últim, hi havia un taller de jardineria, on els petits van trasplantar plantes que ja hi havíen al pati i després van haver-les  de regar.

Tot seguit vam fer un petit pica-pica, i les famílies van poder conversar entre elles i pasar una estona agradable.

 

SETEMBRE 2015

Encetem un nou curs plè d’il.lusió i noves experiències, i molt especial ja que aquest any fem el 10 è aniversari de la llar d’infants  del Molinet!!!!!

Els infants comencen a venir a l’escola amb els pares, el primer dia de l’escola  els petits fan l’adaptació amb famílies. Els pares acompanyen als seus fills a l’escola, i s’ho passen d’allò més bé veient com el seu nen juga i explica anècdotes a les educadores.

Després dels moments durs de l’adaptació ara ja podem gaudir de la llar i trobem moments on  estem més tranquils i contents.