Els Pares a la Llar 2011-2012

JULIOL 2012: FESTA COMIAT

El divendres 20 de juliol a la tarda les families vam trobar-nos a l’Escola Marta Mata per dur a terme la festa de comiat de curs. L’equip educatiu va preparar tota una sèrie de tallers que els petits havíen de realitzat amb la companyia dels pares. Hi havien diferents propostes: taller de pintura màgica, maquillatge, psicomotricitat, bitlles i d’escombrar patates.
També va haver-hi un petit berenar per a tots els assistents.

Per acomiadar l’acte, unes mares (convocades pel Consell Escolar) ens va representar el Conte de la Caputxeta Vermella. Grans i petits van quedar-se bocabadats!! També cal dir que hi va haver algun que altre plor al veure l’aparició del llop!

Un grup de mares va fer un petit detall a les educadores de la llar tot agraint la tasca que duen a terme amb els infants.

MAIG 2012

Un dia del mes de maig la mama de la Naiala va venir a l’aula dels músics a compartir el matí amb nosaltres. Ens va venir a fer una activitat de titelles i ens va agradar molt!!!!

MARÇ 2012: TALLER D’EXPERIMENTACIÓ

A finals de març la Marta i la Miriam van proposar a les families de participar en un taller familiar, aquest cop d’experimentació. A l’aula hi havia safates amb diferent material: llegum i pasta de diferents grandàries i estris. Heu vist que bé ens ho passem omplint, buidant, transvassant…..?

taller familiar experimentació (10)

taller familiar experimentació (4)

 

 

 

FEBER’12: COMISSIÓ CARNESTOLTES

A principis de febrer un grup de mares van venir durant les tardes per ajudar-nos a decorar la llar amb motius alegres, carotes i serpentines per celebrar la festa popular del Carnaval.

 

 

GENER 2012: TALLER DE MANUALITATS, fem un ninot de neu

El dimecres 25 de gener al Molinet es va dur a terme el taller familiar de manualitats, aquest cop conduit per la Vero i la Cristina que van explicar-nos com fer el titella del ninot de neu. Heu vist que bé s’ho passen els papes ajudant als peques?

 

Desembre 2011: Comissió Nadal

A principis de desembre un grup de mares van ajudar-nos a preparar els troncs màgics. Els van reelaborar i redecorar per deixar-los a punt pel dia 13 de desembre que els infants anaven a buscar-los a prop de l’escola.

 

NOVEMBRE 2011

Al llarg d’aquest mes han estat venint pares a fer-nos audicions musicals, guitarres, armoniques, …..

 

Tallers familiars: taller de música

A finals de novembre va dur-se a terme el segon taller familiar, aquest cop de música ja que va celebrar-se coincidint amb la festivitat de Santa Cecília. Els petits van quedar-se bocabadats al veure a les mares cantant i fent els moviments de les cançons que canten a l’escola.

 

OCTUBRE 2011: COMISSIÓ DE PANELLETS

El dijous 27 a la tarda uns quants pares van venir a la llar per elaborar els panellets que es menjarien per la festa de la Castanyada. Heu vist que entretinguts estan fent boles i decorant-les?
L’equip de la llar agraeix la seva col.laboració!

 

OCTUBRE 2011: TALLER FAMILIAR DE PSICOMORICITAT

A finals d’octubre les educadores de la llar van iniciar el cicle de tallers familiars. El taller proposat per aquest mes fou de psicomotricitat. Així doncs, després que la Vero i la Marta fessin una breu explicació del taller, ens vam treure les sabates i ens posem els mitjons antilliscants i …. cap a fer psico!!!
Les families van poder compartir una de les activitats que fem a l’escola i que més agraden als infants!