Els Pares a la Llar 2010-2011

JULIOL 2011: ESPECTACLE LLUM I FOSCOR

Enguany finalitzem el curs amb una festa on la llum i la foscor en són els protagonistes. La festa la formaven 3 petits espectacles: les Ampolles Màgiques, Ombres Xineses i l’Encens.

Mentre anaven arribant les famílies s’iniciava la part de l’espectacle d’Ampolles màgiques: cada família ha de tintar l’aigua de l’ampolles amb diferents colors (blau, vermell, groc, verd, …)

Una vegada fetes, es van apagar les llums de Can Papasseit, vam encendre les llanternes i seguint el ritme de la música d’Alegria havíem de jugar amb les ampolles i la llum omplint l’espai de llums de colors

També amb la sala a les fosques i il.luminada tant sols per una llum l’equip va explicar el conte De què té gust la lluna? amb la col.laboració dels més petits.

Per finalitzar l’espectacle de llum i foscor, les 4 educadores de les aules ens van fer una audició amb encens que va emocionar a les famílies.

Abans del berenar, els infants de les aules dels Cargols i Pingüins van pujar dalt de l’escenari a recollir el detall que havíen confeccionat a la llar

Aquest moment també es va aprofitar per obsequiar a la Regina i a la Vero amb un conte personalitzat: La Regina i els set cargols i La Vero vermella i els pingüins.

 

JUNY 2011: TALLER D’EXPERIMENTACIÓ

Aquest mes de juny s’ha dut a terme el darrer dels tallers familiars que s’han dut a terme al llarg del curs. Aquest cop les educadores van plantejar un taller d’experimentació. Grans i petits s’ho van passar molt bé experimentant amb les safates plenes de sucre, sal, farina i pasta i els diferents materials com culleres de plastic, col.ladors, embuts, …

 

MAIG 2011: EXCURSIÓ A CAN TITÓ

A finals de maig anem d’excursió al Can Titó, passejant pel parc fluvial. Ens acompanyen moltes famílies. Després d’una bona caminada, decansem tot bevent aigua i menjant galetes.

La Regina porta una bossa plena de pa sec per donar als anecs, heu vist com volem ajudar-la?

 

MAIG 2011: TALLER DE MAUALITATS 2

Cap a finals de maig l’equip del Molinet va tornar a proposar a les famílies un altre taller familiar, aquest cop de manualitats!!!

La Marta i la Joana ens van donar les plantilles d’unes titelles perquè les pintéssim i amb l’ajuda dels pares, un cop retallades, els hi vam enganxar diferents coses: als pollets vam posar-hi plomes i a les ovelles vam enganxar-hi cotó-fluix.

Que bé ens ho vam passar!! Ara ja podem explicar contes amb les nostres titelles de dit!!

 

Durant el mes d’abril dues famílies van venir a explicar-nos contes. Heu vist que bé ho fan?

FEBRER 2011: ENS FEM LA DISFRESSA

Els dies previs a la festa del Carnaval, els pares durant les tardes, venien a la llar a confeccionar-se la seva disfressa. Heu vist Que bé ho fan?

 

FEBRER 2011: TALLER DE MÚSICA

A mitjans de febrer les educadores del Molinet proposem a les families de participar en un dels tallers trimestrals, aquest cop, un taller de música. Així, doncs, amb el cançoner a la mà, pares i infants, guiats per la Vero i la Regina van cantar algunes de les cançons i danses que més agraden als infants.

El taller de música va tenir molt bona acollida entre les famílies participants!

 

FEBRER 2011: COMISSIÓ CARNESTOLTES

Durant el mes de febrer els pares venen a la llar a ajudar-nos a decorar l’escola amb motius carnavalescos: monten el rei Carnestoltes, decoren els vidres de l’aula polivalent, …. Heu vist que bé s’ho estan passant?

DESEMBRE 2010: COMISSIÓ DE NADAL

Durant els primers dies de desembre un grup de mares van col.laborar en la decoració de l’escola: ens ajuden a elaborar els tions, les garlandes per penjar-les del sostre, fer l’arbre per decorar l’entrada, ….

NOVEMBRE 2010: Dia amb famílies

El darrer divendres de cada mes oferim als pares de poder venir a la llar i participar de l’activitat que es dugui a terme aquell dia a l’aula del seu fill.

L’Agneris va participar en una sessió de música i va poder veure com els hi agraden les audicions musicals als més petits del Molinet.

La Sandra va ajudar a fer manualitats amb plastilina i l’Eva, la Ivet i la Cristina van ajudar als grans de l’escola a fer uns murals amb pintura.

Novembre 2010: TALLER DE MANUALITATS

A finals del mes de novembre els pares, acompanyats dels seus fills, assisteixen al primer taller que es proposa a les famílies.Està previst que al llarg del curs se’n faci un per trimestre. El primer taller que es duu a terme és el de manualitats, on decorem boles per penjar-les a l’arbre de nadal de casa. Tant de bé s’ho van passar els grans com els petits!!!!

OCTUBRE 2010: Fem panellets?

La darrera setmana d’octubre un grup de pares i mares queden per elaborar els tradicionals dolços de la festa de la castanyada. Amb la massa ja feta, toca fer boletes i decorar-les!! Ametlles, cireres, coco ……

Heu vist quina paxoca que fan? Ara a courel’s i ja estaràn a punt per la festa de la castanyada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *