Sortides i Festes 2009-2010

JULIOL 2010: FESTA FINAL DE CURS

El passat divendres 23 de juliol a la tarda vam celebrar la festa fi de curs del Molinet. Ja al matí algunes famílies van ajudar-nos a muntar els tallers a Can Papasseit.

Ja a la tarda i amb tot organitzat la Cristina dona la benvinguda a les famílies i explica com s’ha preparat la festa. Els petits, acompanyats pels pares, han d’anar passant per tots els tallers (taller de psicomotricitat, taller de pescar xapes, taller de plastelina, …)

Grans i petits s’ho passen d’allò més bé!!!!

Abans del berenar, pares, mares, avis, oncles, infants i educadores ballen unes quantes danses. Heu vist que bé ho fan?

Els infans de les aules de P2 entreguen un detall a la Joana i a l’Ester,

agraïnt la seva dedicació al llarg del curs escolar.

Acomiadem el curs fins l’any vinent, BON ESTIU PARES!!!!!

JULIOL 2010: SORTIDES

Durant les tardes dels divendres d’aquest mes hem anat a berenar al Parc dels Claramunts. Ens han acompanyat els pares i junts hem compartit una estona de jocs i hem berenat plegats. Ens ho hem passat molt bé!!!!

JUNY 2010

Durant el mes de juny a la llar realitzem una sortida per berenar al Parc dels Claramunts, així que des de l’aula dels més petits fins als més grans, acompanyats d’alguns pares, vam anar a jugar al parc i a berenar tos plegats. Ens ho vam passar molt bé enfilant-nos pels tobogants i gronxant-nos!!!

S’apropa Sant Joan i a l’escola també ho celebrem: plegats anem a l’aula polivalent i fem una gran rotllana per menjar-nos la coca que les mestres ens reparteixen.

MAIG 2010

Durant el mes de Maig vam rebre al Molinet la visita dels infants de P1 i P2 de la llar d’infants la Baldufa. El grup d’infants d’un a dos anys ens va visitar un dimecres a la tarda i van compartir amb nosaltres una estona de joc i tallers i l’estona del berenar.

Pel que fa als infants de dos a tres anys ens va visitar un dimecres al matí i tots plegats van escoltar el conte: De què fa gust la lluna? Posteriorment van gaudir tots plegats d’una estona d’esbarjo al pati.

El passat 20 de Maig tots els infants de la llar van fer una sortida fins el parc fluvial de Can Titó. Una vegada allà els infants van estar recollint flors i gaudint de l’espai natural. Tot i la gran caminata els infants s’ho van passar d’allò més bé.

SANT JORDI. ABRIL 2010

Al mes d’Abril els infants de la llar El Molinet van celebrar la festivitat de Sant Jordi.

El dia 23 d’Abril a la tarda tots els infants de la llar van fer una sortida fins la plaça de Can Papasseit per veure els diferents estands de llibres i roses, es va aprofitar l’ocasió per comprar un llibre i una rosa característics d’aquesta festa.

El dia 27 d’Abril a la tarda, vam anar a l’escola Pompeu Fabra on els nens i nenes de P5 van representar la Llegenda de Sant Jordi. Després van gaudir d’una estona de joc al gimnàs de l’escola per posteriorment berenar i jugar al pati amb tots els nens i nenes de P3.

FESTA DE PASQUA. MARÇ 2010

La llar d’infants El Molinet va celebrar la festivitat de pasqua amb la tradicional mona de xocolata que ens van elaborar dues mares de l’escola.

Els infants del grup d’1 a 2 anys, aula de les llunes, van trobar-se amb els infants de P5 de l’escola Joan Maragall a la plaça de Can Papasseit per compartir una estona de joc. Després van poder menjar-se la mona que estava boníssima.

També els infants més grans de la llar (P2), aula dels quadrats i dels estels, van compartir un matí d’esbarjo en el Parc dels Claramunts amb els infants de P3 de l’escola Joan Maragall. Posteriorment van poder tastar tots plegats la mona de xocolata.

FESTA DEL CARNAVAL. FEBRER 2010

El divendres 12 de Febrer al matí, tots els infants de la llar van fer una rua pels carrers de Vilanova amb la cara pintada, una corbata i una camissa ben llampant.

A la tarda, es va celebrar la festa del Carnaval. Famílies, infants i equip educatiu ens vam disfressar d’indis i vam portar a terme entre tots una petita rua al voltant de la llar d’infants. Un cop feta la rua, ens vam reunir al pati de l’escola per tal de saludar al rei Carnestoltes i ballar al seu voltant. Vuit famílies van participar del IV Concurs de Pastissos celebrat aquest curs amb motius decoratius de Miró i dels Indis. El jurat va atorgar el premi al pastís més original i premi al pastís més gustòs.

FESTA DE SANT HILARI AL MARTA MATA. GENER 2010

El passat 15 de Gener els infants de P2 de la llar, van anar a participar de la festa de Sant Hilari a l’escola Marta Mata. Ens van convidar a una xocolatada (boníssima!!!) i van poder gaudir d’una estona de joc amb els infants de P3 al gimnàs de l’escola.

SORTIDA A BUSCAR EL TIÓ I FEM CAGAR EL TIÓ

El passat 11 de Desembre els infants de P2 de la llar d’infants el Molinet van anar fins la plaça Extremadura a buscar el tió, i quina sorpresa quan van trobar que hi havien dos tions. Van esmorçar i van gaudir d’una estona de joc. Els infants més petits de la llar van trobar el tió a la mateixa escola. Al llarg d’una setmana tots els nens i nenes han estat donant de menjar al tió, fins que el dia 22 de Desembre, tot cantant la cançó i donant cops de bastó, han fet cagar al tió joguines per l’escola i esmorçar per tots.

tio

tio1

tio2

tio4

tio5

tio6

tio7

TROBADA FAMILIAR AL PARC FLUVIAL DE VILANOVA DEL CAMÍ

El passat dissabte 3 d’octubre les famílies del Molinet participem en la primera troada familiar del curs. Aquest cop ens trobem al Parv Fluvial, on després d’un esmorzar conjunt les educadores ens proposen una gincama. Es tracta d’anar buscant pel voltant del riu els elements identificatius de cada aula (Rodones, Llunes, Quadrats i Estels) i després enganxar-los als respectius murals. Després els murals serviran per decorar cada aula.

Grans i petits s’ho passen d’allò més bé buscant les figures tot compartint aquesta activitat.

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-10

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-17

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-33

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-51

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-57

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-68

sortida_familiar_al_parc_fluvial_de_vilanova_del_cami-90

LA CASTANYERA VISITA EL MOLINET

El passat divendres a la tarda els infants de la llar van rebre una visita molt especial: la Castanyera!!! que venia del bosc amb un cistell ben carregat de castanyes.

Després d’estar a l’aula amb els infants, la Castanyera va poder compartir la tarda amb les famílies de l’escola que estaven al pati de la llar: després de ballar la tradicional dansa, petits i grans van poder menjar castanyes torrades, moniatos i els tradicionals dolços, els panellets, aquest cop elaborats per una representació dels pares de la llar!!! Plegats vam celebrar la primera festa del curs escolar!

festa_de_la_castanyada

festa_de_la_castanyada-1

festa_castanyada-5

festa_de_la_castanyada-3

festa_de_la_castanyada-2

festa_castanyada

festa_castanyada-6