Els Pares a la Llar 2009-2010

JUNY: 3r TALLER DE CANÇONS

El passat dimarts 15 de juny a la llar vam dur a terme el darrer taller de cançons d’aquest curs. Les famílies que van assistir-hi van aprendre les cançons que es canten durant aquest trimestre i a ballar diferents danses. Com podeu veure s’ho han passat d’allò més bé!!!

MAIG 2010

Al mes de Maig dues famílies van participar dels tallers de pintura que es van organitzar a les diferents aules de la llar.

ABRIL 2010

Durant el mes d’Abril coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, hem tingut la col·laboració de diferents famílies de la llar que han volgut venir a participar a l’escola per explicar i representar contes als infants. Moltes gràcies!!

MARÇ 2010

Al llarg del mes de Març s’ha continuat duent a terme el dia de les famílies. En aquest dia vam poder comptar amb la col·laboració d’una mare de l’aula dels Estels que va dur a terme amb els infants un titella de pasqua.

El dia 23 de Març es va realitzar el segon taller de cançons per a pares i mares. En aquesta trobada les educadores van ensenyar a les famílies les diferents cançons que els seus fills i filles aprenen a l’escola durant el segon trimestre, fent entrega d’un CD musical i un cançoner amb el recull de les cançons.

COMISSIÓ CARNESTOLTES. FEBRER 2010

Amb l’arribada de la festa de Carnaval un grup de famílies van col·laborar amb l’escola en la decoració dels diferents espais de la llar i, amb la creació del rei Carnestoltes. A més les famílies van poder venir a l’escola per fer-se la seva disfressa d’indi.

DIA DE LES FAMILIES. DESEMBRE

El divendres 18 de Desembre vam poder comptar amb la col·laboració de dues famílies a l’escola per portar a terme diferents tallers. La Sara va ajudar als més petitons, amb l’ajuda de les educadores, a realitzar un taller de pintura; i la Mercè va proposar a l’educadora fer un titella d’un cargol amb els infants més grans.

families

families1

families2

familia3

COMISSIÓ DECOREM EL MOLINET

Durant les tardes dels divendres un grup de famílies han vingut a la llar per ajudar a les educadores a preparar la decoració dels espais comuns de la llar d’infants. Durant l’octubre els infants de la llar han estat treballant la figura geomètrica de la Rodona i la festa popular de la Castanyada, d’aquí que les famílies hagin fent decoracions entorn d’aquestes temàtiques.Heu vist que bé s’ho passen fent manualitats?

comissio_decoracio_octubre

comissio_decoracio_octubre-1

comissio_decoracio_octubre-2

comissio_decoracio_octubre-3

comissio_decoracio_octubre-4

comissio_decoracio_octubre-5

COMISSIÓ PANELLETS

S’acosta la festa de la Castanyada i un grup de pares decideixen elaborar els tradicionals dolços d’aquesta festa. Així doncs, un cop feta la massa toca fer les boletes i decorar-les: els pares hi posen imaginació!! Fan panellets de pinyons, d’ametlles, de cireres, de coco, ….. mmmmmmmmmmmm! Que bons!!! Els degustarem plegats a la festa de la Castanyada que es fa al pati de la llar.

comissio_panellets

comissio_panellets-2

comissio_panellets-3

comissio_panellets-4

DIA DE LES FAMÍLIES

El darrer divendres de cada mes a la llar d’infants duem a terme el “Dia de les famílies”, un dia on les famílies entren a l’aula i realitzen una activitat amb els infants. Aquest mes la Pilar i la Rosi han participat d’aquest dia. La Pilar, amb l’ajuda de les educadores, ha proposat als infants d’elaborar unes raquetes de cartró; mentrestant, la Rosi, compartia jocs amb els infants i els ajudava a fer grans torres amb les construccions.

dia_de_les_families-octubre

dia_de_les_families-2

dia_de_les_families-3

dia_de_les_families-4

dia_de_les_families-5