Caputxetes 2019-2020

OCTUBRE 2019

La tardor ens pot oferir un munt de possibilitats per fer propostes sensorials molt interessants pels infants. Els colors, les olors, petits tastets, elements naturals… l’aula s’omple de caliu, de creacions i de raconets acollidors que conviden a donar resposta a la curiositat dels petits.

Amb els elements que les Caputxetes han anat portant hem gaudit de diverses propostes sensorials i artístiques que ens han permès decorar l’ aula. Tenim el nostre petit raconet de tardor i dos murals fets amb diferents tècniques.

La música també ha tingut una part important durant aquest mes i hem gaudit de  cançons i danses tradicionals pròpies d’aquesta estació de l’any.

SETEMBRE 2019

Comencem un nou curs al Molinet!!!

Les Capuxetes venen amb las piles carregades i amb moltíssimes ganes de jugar i passar-ho bé a la nostra nova aula “dels més grans de la llar”.

Veiem companys i companyes del curs passat i també algunes cares noves que poc a poc començarem a conèixer i de ben segur que acabarem sent bons amics i amigues.

 Això de que som els més grans ho tenim força clar i ràpidament ens adaptem a les noves rutines i hàbits que ens fan la convivència més fàcil, i ens ajuden a començar a entendre el pas del temps durant el mati quan estem a l’escola. 

L’adaptació ens està anant força bé, treien d’algun plor que d`altre sobretot quan ens acomiadem de la família